Lagu Jawa - taline asmoro

Artis : -
Lirik : taline asmoro

Opo pancen wes ono wanito liyo
Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto-ronto
Roso iki tetep jroning dodo

Kowe uwes bedho
Tumetes ing iluhku
Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keroto ronto

Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu
Opo salahku nganti kowe ninggalke aku
Tanpo sebab alasan dadi karepmu
Teganing ati mendhotke taline asmoro

Opo pancen wes ono wanito liyo
Loro ati atiku loro
Tansah soyo keronto-ronto
Roso iki tetep jroning dodo
Kowe uwes bedho
Tumetes ing iluhku

Nganti koyo tirto segoro
Nalikane kowe lungo ninggalke aku
Nelongso ku nelongso
Ati soyo keroto ronto
Kowe uwes cidro
Dadi sumpah setiamu

No comments:

Post a Comment