Lagu Jawa - Putri Solo

Artis : -
Lirik : Putri Solo

Putri solo
Dasare kepara nyata
Pancen pinter alelewa
Dasar putri solo
Nganggo selendang pelangi
Sumampir ana pundake
Cunduke kembang melati
Dadi lan pantese

Mung lakune kaya macan luwe
Sandal jinjit pengagem e
Kriat kriet suarane
Kerlap kerlip oh suwenge
Dasar putri solo..

Putri solo
Yen ngguyu dekik pipine
Ireng manis kulitane
Dasar putri solo

No comments:

Post a Comment