Lagu Jawa - Prau Layar

Artis : -
Lirik : Prau Layar

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro
Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Alon praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu

Ngilang ngake roso lungrah lesu
Adik njawil mas jebul wis sore
Wiring kalopo katon ngawe-awe

Prayogane becik bali wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

No comments:

Post a Comment