Lagu Jawa - Nyidam Sari

Artis : -
Lirik : Nyidam Sari

Duh wong ayu pepujaning ati
Koyo ngene wong nandang asmoro
Opo toh awakku dewe duh dewo jawoto gung
Welaso mring wakmami
Besuk kapankan bakal jejer lan wong ayu
Umpomo niro nahkoda
Tanpo prahu sasat biso den pepetri
Nyidam sari asmoro
Umpama sliramu sekar melati
Aku kumbang nyidam sari
Umpama sliramu margi wong manis
Pun kakang bakal ngliwati
Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro resono
Keroso rasaning driyo
Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise
Aduh dadi ati selawase

Nalikan iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mati ora biso lali
Lha kae lintange mlaku

Sineksen lintange luku semono
Janji prasetianing ati
Tansah kumatil ning netro resono
Keroso rasaning driyo
Midero sak jagad royo
Kalingono wukir lan samudro
Nora ilang memanise
Aduh dadi ati selawase
Nalikan iro ing dalu atiku
Lamlamen siro wong ayu
Nganti mari ora biso lali
Lha kae lintange mlaku

No comments:

Post a Comment