LAGU JAWA - BOWO WUYUNG

Artis : -
Lirik : Bowo Wuyung

Rembulane sumunar ndhadhari
Lintang-lintang angebak’i tawang
Pating gelebyar cahyane
Wanci ratri wus larut
Swara angin semribit ngidit
Saya nggegerit manah
Wong kang nandhang wuyung
Ketaman lara asmara
Dhuh kusuma wilangan sanga lan kalih
Mugi welas mring kula

No comments:

Post a Comment